Truskawkowo-Rabarbarowa Margarita
Need a bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański napój? Truskawkowa Margarita rabarbarowa może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 635 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 6,39 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Dzień Matki. Udaj się do sklepu i odbierz triple sec, cukier, sok pomarańczowy2 łyżki rozdartych liści mięty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Margarita Rabarbarowo-Truskawkowa, Ciasto truskawkowo-rabarbarowe jogurtowe z sosem truskawkowo-rabarbarowym rumowym, oraz Margaritas rabarbar {aka "Farmgirl Margarita"} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Połącz syrop rabarbarowy, tequilę, sok z limonki, triple sec, sok pomarańczowy, liście mięty i trochę kruszonego lodu w shakerze.
Łączyć w partiach, jeśli to konieczne.
Truskawki ułożyć na dnie 4 szklanek margarity. Margaritę przecedzić na truskawki.
Połączyć 1 1/2 szklanki wody i cukru w średnim rondlu na dużym ogniu. Gotować, aż cukier się rozpuści.
Dodać rabarbar i gotować, aż lekko zmięknie, o 5 protokół.
Wyjąć rondel z ognia i stromo przez 1 godzinę.
Odcedzić płyn do małego rondla i gotować na dużym ogniu, aż lekko zmniejszy się i zgęstnieje, o 5 protokół.
Przełożyć syrop do miski. Przykryć i schłodzić w lodówce przez około 1 godzinę.