Truskawkowo-Czekoladowe Ciasto Z Zamrażarką

Truskawkowo-Czekoladowe Ciasto Z Zamrażarką
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 116 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz jogurt, truskawki, bitą śmietanę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, całe 30 i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dżem Z Zamrażarki Truskawkowej, Truskawkowe Ciasto Z Rabarbarem, oraz Jak: Zrobić Dżem Z Zamrażarki Truskawkowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Lody rozprowadzić równomiernie na skórce. Zanurz dużą łyżkę w gorącej wodzie i przeprowadź ją po lodach, aby wygładzić wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
WodaWoda
2
Ciasto umieścić w zamrażalniku, aż stanie się stałe, 2 godziny lub do 3 dni. Przed podaniem spryskaj Brzeg bitej śmietany (około 1 szklanki) wokół krawędzi ciasta. Kopiec truskawek w centrum.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
TruskawkiTruskawki
3
Self
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn