Truskawkowo-Czekoladowe Bezy
Bezy truskawkowo-czekoladowe mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis służy 8 i kosztuje 83 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 229 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Mieszanka jogurtu truskawkowego, białka, czekolada do pieczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 35%. Spróbuj Bezy Truskawkowe, Bezy Truskawkowe Pieczone, oraz Czekoladowe bezy z lodami, cukierkami miętowymi i sosem czekoladowo-miętowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 275ºF. Arkusz cookie Line z ciężkim brązowym papierem lub folią aluminiową.
Ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego w średniej misce z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż się spieni. Ubij w cukrze, 1 łyżkę na raz; kontynuuj ubijanie, aż będzie sztywny i błyszczący. Nie podbierać. Złożyć w czekoladzie.
Kropla bezy o 1/3 szklanki na arkuszu cookie. Kształt na około 3-calowe okręgi, budując boki.
Piec 1 godzinę. Wyłącz piekarnik i pozostaw bezy w piekarniku z zamkniętymi drzwiami 1 1/2 godziny. Zakończ chłodzenie w temperaturze pokojowej.
Umieść truskawki w blenderze lub robocie kuchennym. Przykryć i zmiksować na średniej prędkości, aż będzie gładka. Każdą bezę napełnić około 1/2 szklanki mrożonego jogurtu. Wierzch z truskawkami.