Truskawkowe Ciasto Z Kremem Pomarańczowym
Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 200 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Jeśli masz mleko, bitą polewę, truskawki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto truskawkowe z bitą śmietaną cytrynową, Pomarańcza-Pekan-Ser Śmietankowy-Bananowo-Orzechowy Chleb, oraz Lody Truskawkowo-Pomarańczowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, ubić pudding mix, mleko i skórka pomarańczowa z trzepaczką lub mikserem elektrycznym 1 minutę. Gumową szpatułką, złóż ubitą polewę.
Ułóż truskawki na nadzieniu. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub do zestawu przed podaniem.