Truskawkowe Ciasto Z Kremem Pomarańczowym

Truskawkowe Ciasto Z Kremem Pomarańczowym
Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 200 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Jeśli masz mleko, bitą polewę, truskawki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto truskawkowe z bitą śmietaną cytrynową, Pomarańcza-Pekan-Ser Śmietankowy-Bananowo-Orzechowy Chleb, oraz Lody Truskawkowo-Pomarańczowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce, ubić pudding mix, mleko i skórka pomarańczowa z trzepaczką lub mikserem elektrycznym 1 minutę. Gumową szpatułką, złóż ubitą polewę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, PrzecedzonyDżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
SzpatułkaSzpatułka
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wlać do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
3
Ułóż truskawki na nadzieniu. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub do zestawu przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn