Truskawkowe Ciasto Na Lodówkę
Truskawkowe ciasto Lodówkowe wymaga około 5 godzin i 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 232 kalorie. Ten przepis służy 15. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jaj, natychmiastowy pudding waniliowy mix, mleko, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Dżem Z Lodówki Truskawkowej, Truskawkowy Balsamiczny Dżem Na Lodówkę, oraz Truskawka Pina Colada Lodówka Płatki Owsiane Parfait.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Przygotować ciasto mix zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni i piec, aż tester włożony do środka wyjdzie czysty, około 30 minut. Pozostawić ciasto do ostygnięcia na stojaku z drutu.
Dziurki na torcie. Przecier rozmrożone truskawki z sokiem w blenderze lub robocie kuchennym i łyżką na wierzchu upieczonego ciasta.
Aby polewa: przygotować pudding mix zgodnie z zaleceniami na opakowaniu przy użyciu jednej szklanki mleka. Złóż ubitą polewę do masy budyniowej i rozłóż na cieście. W razie potrzeby ułóż truskawki na torcie.
Ciasto przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny przed podaniem.