Truskawkowa pasta śniadaniowa
Truskawkowy krem śniadaniowy to bezglutenowy i bezmleczny przepis na 10 porcji. To śniadanie zawiera 81 kalorii, 1 g białka i 0 g tłuszczu na porcję. Za 84 centy za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dzięki temu przepisowi Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jeśli masz pod ręką truskawki, sok pomarańczowy, skórkę pomarańczową i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 12%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy obejmują pasta śniadaniowa z prażonymi kokosami, pasta truskawkowo-pomarańczowa i pasta truskawkowo-pomarańczowa.
Instrukcje
W małym rondlu posyp żelatyną sok pomarańczowy; odstawić na 1 minutę. Gotuj i mieszaj na małym ogniu, aż żelatyna się rozpuści.
Zdjąć z ognia; wymieszać z pozostałymi składnikami.
Przenieść do pojemnika; przykryć i przechowywać w lodówce przez 3-4 godziny lub do momentu, aż stwardnieją. Przechowywać w lodówce.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling Rosé to moje ulubione dania meksykańskie. Do dań meksykańskich dobrze pasują kwaśne wina białe, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości tanin, takie jak pinot noir. Musujące róże to także bezpieczne połączenie. The Cupcake Vineyards Pinot Noir z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Winnice Cupcake Pinot Noir]()
Winnice Cupcake Pinot Noir
Wino to ma piękny granatowy odcień i mocny aromat czarnych wiśni, dojrzałych truskawek, czerwonych malin oraz nutę przypraw z kremowym finiszem.