Truskawkowa Bruschetta
Truskawkowa Bruschetta może być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 1,39 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 180 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, cukier, truskawki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Truskawkowa Bruschetta, Truskawkowa Bruschetta, oraz Truskawkowa Bruschetta.
Instrukcje
Wymieszaj truskawki, nektarynkę, pomidory winogronowe, Bazyl, mieloną szalotkę, oliwę z oliwek, ocet balsamiczny, cukier, świeżo zmielony pieprz i sól.
Bagietkę podzielić na pół; każdą połowę pokroić w poprzek na 4 równe części.
Rozłóż pokrojone boki chleba z kozim serem.
Umieścić kawałki chleba na blasze i piec 13 do 15 minut lub aż dokładnie ogrzane.
Wyjąć z piekarnika i zalać mieszaniną truskawkową.
Pokroić w 2-calowe plastry.