Truflowe Taleggio i pizza z pieczarkami

Truflowe Taleggio i pizza z pieczarkami
Truflowane Taleggio i pizza z grzybami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 631 kalorii. Na 2,93 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz fontinę, grzyby, olej truflowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ciasto na pizzę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pizza Deserowa Z Grilla jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pizza z pieczarkami i kozim serem, Tarta z cukinią, grzybami i Taleggio, oraz Pieczarki-Taleggio Dwa Razy Pieczone Ziemniaki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść dużą ciężką blachę do pieczenia (17 na 14 cali) na najniższym stojaku piekarnika, a następnie rozgrzej piekarnik do 260°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Rozciągnij ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni, ciągnąc za rogi, tworząc w przybliżeniu prostokąt o wymiarach 16 na 13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
3
Przełożyć na tacę wyłożoną pergaminem. Lekko nakłuć ciasto widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
4
Wsuń ciasto (jeszcze na pergaminie) na gorącą blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec do góry jest dmuchany i blady Złoty w plastry, 6 do 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć z piekarnika; nakłuć widelcem wszelkie duże pęcherzyki i spłaszczyć. Grzyby rozsypać na skórce, następnie doprawić solą i pieprzem, a na wierzchu ułożyć ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrzybyGrzyby
SerSer
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Piec pizzę, aż krawędź skorupy jest głęboko złoty i ser jest bulgotanie i Złoty w plastry, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Skropić olejem truflowym (w przypadku użycia) i doprawić pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej TruflowyOlej Truflowy
PieprzPieprz
9
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn