Truflowe Taleggio i pizza z pieczarkami
Truflowane Taleggio i pizza z grzybami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 631 kalorii. Na 2,93 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz fontinę, grzyby, olej truflowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ciasto na pizzę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pizza Deserowa Z Grilla jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pizza z pieczarkami i kozim serem, Tarta z cukinią, grzybami i Taleggio, oraz Pieczarki-Taleggio Dwa Razy Pieczone Ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść dużą ciężką blachę do pieczenia (17 na 14 cali) na najniższym stojaku piekarnika, a następnie rozgrzej piekarnik do 260°.
Rozciągnij ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni, ciągnąc za rogi, tworząc w przybliżeniu prostokąt o wymiarach 16 na 13 cali.
Przełożyć na tacę wyłożoną pergaminem. Lekko nakłuć ciasto widelcem.
Wsuń ciasto (jeszcze na pergaminie) na gorącą blachę do pieczenia.
Piec do góry jest dmuchany i blady Złoty w plastry, 6 do 10 protokół.
Wyjąć z piekarnika; nakłuć widelcem wszelkie duże pęcherzyki i spłaszczyć. Grzyby rozsypać na skórce, następnie doprawić solą i pieprzem, a na wierzchu ułożyć ser.
Piec pizzę, aż krawędź skorupy jest głęboko złoty i ser jest bulgotanie i Złoty w plastry, 8 do 10 minut.
Skropić olejem truflowym (w przypadku użycia) i doprawić pieprzem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Santa Margherita Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon