Truflowane Jaja Przepiórcze

Truflowane Jaja Przepiórcze
Truflowanych jaj przepiórczych wymaga mniej więcej 2 godziny od początku do końca. Na 14 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 48. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 18 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz dekoracji: szczypiorek, sok z cytryny, olej z orzechów laskowych, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Truflowane Jajka, Truflowane Jajka, oraz Truflowane Jajka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Bardzo cienko pokroić trufle krajalnicą do trufli lub inną małą ręczną krajalnicą lub ostrym cienkim nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
TrufleTrufle
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
2
Wytnij 48 kółek z plastrów za pomocą okrągłego noża. Zmielić tyle skrawków, aby zmierzyć 1 łyżkę stołową i rezerwy z 2 łyżkami soku ze słoika, jeśli używasz konserwowanych trufli.
Składniki, których będziesz potrzebować
TrufleTrufle
SokSok
Mięso MieloneMięso Mielone
3
W małej misce ubijamy olej do soku z cytryny i doprawiamy solą i pieprzem. Łyżka 1 1/2 łyżki vinaigrette w innej małej misce i dodać kółka trufli. Marynować kręgi truflowe, przykryte i schłodzone, 1 godzinę lub do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Podczas gdy truflowe kręgi są marynowania, przykryć jaj przepiórczych z wodą o 1 cal w małym rondlu. Dusić, pod przykryciem, 5 minut, a następnie odświeżyć pod zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie. Jajka obrać i podzielić wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jaja PrzepiórczeJaja Przepiórcze
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Ostrożnie wypchnąć żółtka i zacieru ze szczypiorkiem, mielone trufle (i sok, Jeśli za pomocą konserwowanych trufli), a pozostałe vinaigrette do tworzenia pasty. Doprawić solą i pieprzem i przenieść mieszaninę do worka ciasta wyposażonego w końcówkę. Ugotowane żółtka schłodzić w woreczku, aż będą gotowe do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
TrufleTrufle
SzczypiorekSzczypiorek
SokSok
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
6
Połówki białka ułożyć na półmisku i wymieszać w tyle żółtek, aby wypełnić dziury (nie kopać). Przykryj każde żółtko kółkiem truflowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
żółtko Jajażółtko Jaja
1
* Trufle, winegret, połówki białek i żółtka mogą być przygotowane 1 dzień wcześniej i schłodzone osobno. (Okładka Biała folią.) * Chociaż najlepiej zmontować bezpośrednio przed podaniem, przystawki można schłodzić, przykryć folią, do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Białka JajBiałka Jaj
TrufleTrufle
żółtko Jajażółtko Jaja
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje48
Ocena Zdrowia1
Magazyn