Truflowane Jaja Przepiórcze
Truflowanych jaj przepiórczych wymaga mniej więcej 2 godziny od początku do końca. Na 14 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 48. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 18 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz dekoracji: szczypiorek, sok z cytryny, olej z orzechów laskowych, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Truflowane Jajka, Truflowane Jajka, oraz Truflowane Jajka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Bardzo cienko pokroić trufle krajalnicą do trufli lub inną małą ręczną krajalnicą lub ostrym cienkim nożem.
Wytnij 48 kółek z plastrów za pomocą okrągłego noża. Zmielić tyle skrawków, aby zmierzyć 1 łyżkę stołową i rezerwy z 2 łyżkami soku ze słoika, jeśli używasz konserwowanych trufli.
W małej misce ubijamy olej do soku z cytryny i doprawiamy solą i pieprzem. Łyżka 1 1/2 łyżki vinaigrette w innej małej misce i dodać kółka trufli. Marynować kręgi truflowe, przykryte i schłodzone, 1 godzinę lub do momentu użycia.
Podczas gdy truflowe kręgi są marynowania, przykryć jaj przepiórczych z wodą o 1 cal w małym rondlu. Dusić, pod przykryciem, 5 minut, a następnie odświeżyć pod zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie. Jajka obrać i podzielić wzdłuż.
Ostrożnie wypchnąć żółtka i zacieru ze szczypiorkiem, mielone trufle (i sok, Jeśli za pomocą konserwowanych trufli), a pozostałe vinaigrette do tworzenia pasty. Doprawić solą i pieprzem i przenieść mieszaninę do worka ciasta wyposażonego w końcówkę. Ugotowane żółtka schłodzić w woreczku, aż będą gotowe do użycia.
Połówki białka ułożyć na półmisku i wymieszać w tyle żółtek, aby wypełnić dziury (nie kopać). Przykryj każde żółtko kółkiem truflowym.
* Trufle, winegret, połówki białek i żółtka mogą być przygotowane 1 dzień wcześniej i schłodzone osobno. (Okładka Biała folią.) * Chociaż najlepiej zmontować bezpośrednio przed podaniem, przystawki można schłodzić, przykryć folią, do 2 godzin.