Trufle Cabernet Z Ciemnej Czekolady

Trufle Cabernet Z Ciemnej Czekolady
Przepis ciemna czekolada Cabernet trufle może zaspokoić Twoje pragnienie kreolskie w około 2 godziny i 30 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 60 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 i kosztuje 22 centów za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka ekstraktu z wanilii, ciężka śmietana do ubijania, kakao w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Trufle Czekoladowe Cabernet, Ciasteczka Cabernet Z Ciemnej Czekolady, oraz Trufle Z Gorzkiej Czekolady.

Instrukcje

1
Śmietanę, ekstrakt z wanilii i sól połączyć w rondlu; doprowadzić do wrzenia. Wino wymieszać z mieszaniną śmietany i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Wymieszać półsłodkie czekolady do mieszaniny śmietany, aż do całkowitego rozpuszczenia. Masło wymieszać w mieszaninie do momentu włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
3
Wlać mieszaninę czekolady do pojemnika, przykryć folią i przechowywać w lodówce do firmy, co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4
Linia 2 blachy do pieczenia pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Miarka mieszaniny czekolady za pomocą łyżeczki lub melona baller i kształt W 1-calowe kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
MelonMelon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Melon BallerMelon Baller
6
Umieścić kulki na przygotowanych blach do pieczenia i przechowywać w lodówce przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
7
Wyjąć z lodówki i zwijać kulki w proszku kakaowym do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn