True Texas Chili

True Texas Chili
Przepis True Texas Chili jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 745 kalorii, 57g białka, oraz 53g tłuszczu każdy. Na 3,31 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla Super Bowl. 662 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Mieszanka soli koszernej, bulion wołowy, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to True Texas Chili, Szybkie Chili-sprawdzona i prawdziwa rodzina, oraz 5th Annual Chili Contest: wpis # 1-Texas-Style Chili.

Instrukcje

1
Umieść chiles w prostopadłej dużej patelni na średnim ogniu i delikatnie tosty chiles aż pachnące, 2 do 3 minut na stronie. Nie pozwól im spłonąć, bo staną się gorzkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Umieść chiles w misce i przykryć je bardzo gorącą wodą i moczyć do miękkości, 15 do 45 minut, obracając raz lub dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Odcedzić chiles; podzielić je i usunąć łodygi i nasiona (krótkie płukanie pomaga usunąć nasiona, ale nie zmyć miąższu).
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
4
Umieść chiles w misce blendera i dodaj kminek, czarny pieprz, 1 łyżka soli i 1/4 szklanki wody. Miksturę przecier, dodając w razie potrzeby więcej wody (i od czasu do czasu zeskrobując boki słoika blendera), aż do uzyskania gładkiej, lekko płynnej pasty (chcesz wyeliminować wszystkie, z wyjątkiem najmniejszych kawałków skóry.) Odstawić pastę chile na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Pasta ChiliPasta Chili
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Powrót patelni na średnim ogniu i stopić 2 łyżki smalcu. Kiedy zaczyna palić, zawirować patelnię do płaszcza i dodać połowę wołowiny. Lekko brązowy z co najmniej dwóch stron, około 3 minut na stronę, zmniejszając ogień, jeśli mięso grozi spaleniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
SmalecSmalec
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Przełożyć do miski i powtórzyć z 2 łyżkami smalcu i pozostałą wołowiną. Rezerwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
SmalecSmalec
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Niech patelnia ostygnie lekko, i umieścić go na średnim ogniu. Roztopić pozostałą 1 łyżkę smalcu na patelni; dodać cebulę i czosnek i gotować delikatnie przez 3 do 4 protokół, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
SmalecSmalec
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Dodaj bulion, pozostałe 2 szklanki wody i stopniowo ubijaj masę harina, aby uniknąć grudek. Wymieszać w reserved Chile pasty, skrobanie dno patelni z łopatką poluzować wszelkie rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta ChiliPasta Chili
(mieszanka Masy Kukurydzianej)(mieszanka Masy Kukurydzianej)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
9
Dodaj zarezerwowaną wołowinę (i wszelkie soki w misce) i doprowadzić do duszenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień, aby utrzymać barest możliwe gotować (tylko kilka pęcherzyków przełamując powierzchnię) i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż mięso będzie miękkie, ale nadal nieco twarde i 1 1/2 do 2 szklanki zagęszczonego, ale nadal płynny sos otacza kostki mięsa, o 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Dokładnie wymieszać z brązowym cukrem i octem i dodać więcej soli do smaku; delikatnie dusić 10 minut więcej. W tym momencie może to wyglądać jak nadmiar sosu. Wyłącz ogień i odstawić chili na co najmniej 30 minut, w tym czasie mięso wchłonie około połowy pozostałego sosu na patelni, pozostawiając mięso skąpane w gęstym, nieco płynnym sosie. Wymieszać z dodatkowym bulionem lub wodą, jeśli mieszanina wydaje się zbyt sucha. Jeśli mieszanka wydaje się nieco luźna i mokra, pozwól jej trochę bardziej na wolnym ogniu (czasami lubimy częściowo zmiażdżyć kostki wołowiny z tyłu łyżki, aby mogły wchłonąć więcej sosu). Dostosuj równowagę smaków z odrobiną dodatkowej soli, cukru lub octu, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
11
Podgrzej delikatnie i podawaj w pojedynczych miseczkach z odrobiną kwaśnej śmietany na wierzchu i klinem limonki z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
12
From Lobel 's Meat Bible: All you Need to Know About Meat and drób from America' s Master Butchers by Stanley, Evan, Mark, and David Lobel, with Mary Goodbody and David Whiteman. Copyright © 2009 by Morris Lobel & Sons, Inc.; fotografie © 2009 by Lucy Schaeffer. Wydany przez Chronicle Books LLC.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn