Tropikalna Tilapia
Tropikalna Tilapia przyjmuje z grubsza 25 minut od początku do końca. To danie główne ma 321 kalorii, 27g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Za 3,46 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka migdałów, karaibskiej przyprawy jerk, zielonej cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i pescatarian dieta. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 71%. Ten wynik jest dobry. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Tropikalna Tilapia, Tropikalna Tilapia z Salsanem ananasowym i ryżem kokosowym-Easy & Special, oraz Tropikalna Tilapia z Salsanem ananasowym i ryżem kokosowym-Easy & Special.
Instrukcje
Dopraw filety przyprawą jerk. Na dużej patelni z powłoką zapobiegającą przywieraniu pokrytej sprayem do gotowania gotuj filety na średnim ogniu przez 3-5 minut lub do momentu, aż ryby łatwo się płatki widelcem, obracając raz.
Przełóż na półmisek i trzymaj w cieple.
Na tej samej patelni Połącz owoce, cebulę, galaretkę i migdały; podgrzej. Dodaj sok z mięty i limonki.
Polecane wino: Pinot Noir, Wino Musujące, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Tilapia działa naprawdę dobrze z Pinot Noir, winem musującym i Pinot Grigio. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Brooks Willamette Valley Pinot Noir z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
![Brooks Willamette Valley Pinot Noir]()
Brooks Willamette Valley Pinot Noir
Piękny perfumowany nos bogatego dżemu wiśniowego, żurawiny Dziękczynienia z tartą skórką pomarańczową, grzybów smardzowych i czarnej trufli. Wspaniała wysoka nuta czarnej herbaty, skóry i potpourri. Wino jest tak soczyste w ustach, pokrywając podniebienie bogatą, ciemną wiśnią, ciepłą maliną, czerwoną porzeczką i czarną śliwką. Na grillu jest cudowna ziemistość grzybów portabella, pieczonych warzyw, tłuszczu z bekonu i wędzonych mięs. Ten Pinot kończy się dojrzałymi owocami, ziemią i złożonością oraz nutą liścia pomidora i ziemistości. Po prostu pyszne!