Tropikalna Sałatka Ze Szpinakiem
Tropikalna sałatka ze szpinakiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 28. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 41 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 28 minut. Udaj się do sklepu i odbierz papaje, bekon Oscara Mayera, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Sałatka Ze Szpinakiem Zwiędłym, Sałatka Ze Szpinakiem Zwiędłym, oraz Sałatka ze szpinakiem i migdałami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Umieść stojak chłodzący drut w płytkiej patelni wyłożonej folią; spryskaj sprayem do gotowania.
Miejsce 2 Łyżki. brązowy cukier w talerzu.
Dodać boczek, 1 plasterek na raz; obrócić, aby równomiernie pokryć obie strony plasterka.
Miejsce na stojaku z drutu.
Piec 18 min. albo aż będzie chrupiący i złocisty.
Tymczasem cebulę ugotować w 2 łyżkach. dressing na średniej patelni na średnim ogniu 8 min. lub aż do kruchego-Delikatnego, mieszając od czasu do czasu.
Dodać pokruszony pieprz; gotować i mieszać 1 min. Wymieszać z pozostałym brązowym cukrem i sosem.
Umieść szpinak w dużej misce.
Dodać połowę mieszaniny opatrunku; wrzucić do herbu. Top z owoców i boczku; skropić pozostałą mieszaninę dressing.