Tropikalna Sałatka szpinakowa z ciepłymi owocami Vinaigrette
Tropikalna Sałatka szpinakowa z ciepłymi owocami Vinaigrette to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 133 kalorie, 1G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka żurawiny, curry, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Szpinakowa Z Ciepłym Boczkiem Vinaigrette, Sałatka szpinakowa z ciepłym boczkiem Vinaigrette, oraz Sałatka szpinakowa z ciepłym boczkiem Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu przykryć suszoną żurawinę i borówki wrzącą wodą i odstawić do zmięknięcia, około 5 minut.
Rozgrzać olej w tym samym rondlu.
Dodać curry i czosnek i gotować na małym ogniu przez 1 minutę; wyrzucić czosnek.
Dodać miód, sól i cayenne, a następnie ubić sok pomarańczowy. Wymieszać suszone owoce i doprowadzić do duszenia. W dużej misce, wrzucić szpinak z gorącym sosem i podawać na raz.