Tropical PHILADELPHIAÂ ® Sernik
Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 290 kalorii, 4G białka, oraz 22g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka chłodnej bitej polewy, margaryna, Skórka z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj PHILADELPHIA® 3-STEP ® CrÃme Brà " lée Sernik, PHILADELPHIA® 3-STEP® Guava Cheesecake, oraz PHILADELPHIA ® Sernik Pina Colada dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Wymieszać kokos, mąkę i margarynę. Naciśnij mocno na dno 9-calowej formy sprężynowej.
Piec 12 do 15 minut lub aż bardzo lekko rumiane.
W międzyczasie zmiękcz żelatynę w wodzie w małym rondlu; odstawić na 1 minutę. Gotować na małym ogniu 5 minut lub do całkowitego rozpuszczenia żelatyny, mieszając od czasu do czasu. Odstawić. Beat twarogu i cukru w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Dodaj rozpuszczoną żelatynę, skórkę z limonki, sok i barwnik spożywczy; dobrze wymieszaj. Delikatnie wymieszać z ubitą polewą; zalać skórką.
Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do firmy. Gdy jesteś gotowy do podania, Uruchom nóż lub metalową szpatułkę wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; Usuń krawędź patelni. Resztki sernika przechowywać w lodówce.