Trio smaków na patyku: mus z kaczki, pierś z kaczki i Jagoda bezowa

Trio smaków na patyku: mus z kaczki, pierś z kaczki i Jagoda bezowa
Trio smaków na patyku: mus z kaczki, pierś z kaczki i beza-jagoda wymaga ok. 2 godziny i 20 minut od początku do końca. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 319 kalorii, 11g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz habanero, jeżyny, pierś kaczki ze skórką i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 61%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Trio smaków na patyku: mus z kaczki, pierś z kaczki i Jagoda bezowa, Estragon Pieczona Pierś Kaczki; Ziemniaki Smażone W Tłuszczu Kaczki; Roas, oraz Pierś z kaczki w sosie jagodowym.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: od 36 do 48 długich wykałaczek lub małych szaszłyków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
SzaszłykiSzaszłyki
1
W rondlu średniej wielkości roztopić masło na średnim ogniu. Gdy masło stopi się, a piana przesunie się na górę, odtłuść pianę łyżką lub małą chochlą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
ChochlaChochla
2
Wylać czyste żółte masło, do małej miseczki, pozostawiając mętny mleczny płyn na dnie. Czystym płynem jest klarowane masło. Na czystej patelni, na średnim ogniu, wlać część klarowanego masła. Gdy masło jest gorące, dodać kostki brioche i tosty ze wszystkich stron, aż złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło KlarowaneMasło Klarowane
BriocheBrioche
MasłoMasło
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Kostki chleba przełożyć na papierowe ręczniki i odstawić. Aby złożyć, szaszłyk 1 kostkę chleba na wykałaczce, a następnie z kawałkiem musu i 2 jagody. Powtórz z pozostałymi wykałaczkami i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
JagodyJagody
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
WykałaczkiWykałaczki
SzaszłykiSzaszłyki
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej patelni lub rondlu, roztopić masło na średnim ogniu i podsmażyć cebulę do miękkości, o 5 do 6 protokół. Delikatnie wymieszać owoce i sok pomarańczowy na patelnię i gotować przez 2 minuty. Wymieszać z miodem i habanero.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Habanero ChiliHabanero Chili
MasłoMasło
OwoceOwoce
MiódMiód
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
3
Posypać liście mięty na górze, przykryć pokrywką, zmniejszyć ogień do niskiego i gotować, aż owoce będą miękkie, o 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiętaMięta
OwoceOwoce
4
Zdjąć pieprz habanero tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Habanero ChiliHabanero Chili
5
Doprawić bez skórki pierś kaczki solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
6
Rozgrzać małą patelnię odporną na piekarnik na średnim ogniu, aż do bardzo gorącego, dodać pierś kaczki, strona skóry w dół, gotować, aż chrupiące, o 6 protokół. Przekręcić pierś i przenieść patelnię do piekarnika. Piecz przez 8 minut na średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
7
Wyjmij pierś kaczki z piekarnika na deskę do krojenia i pozostaw na kilka minut przed krojeniem. Trzymaj ciepło. Pokrój pierś z kaczki na 12 cienkich plasterków. Złóż każdy plaster na pół, włócznią na wykałaczce i udekoruj łyżką chutney.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
1
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ustaw bardzo czystą, żaroodporną miskę nad garnkiem gotującej się wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
GarnekGarnek
3
Dodać białka do miski i ubijać, aż będzie puszysta. Kontynuuj ubijanie i stopniowo dodawaj cukier puder. (Możesz przełączyć się na mikser ręczny, jeśli chcesz, lub kontynuować za pomocą trzepaczki.) Ubijać białka, aż uformują się sztywne szczyty. Upewnij się, że nie przegotujesz, ponieważ spowoduje to, że białka uwolnią wodę, a ciasto stanie się ciekłe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Białka JajBiałka Jaj
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Umieścić ciasto w torbie ciasta z dużą, okrągłą końcówką i rury się 12 małych rund z małym daszkiem na pergaminie wyłożone blachy do pieczenia. Bezy powinny być wielkości kęsa. Jeśli masz więcej ciasta, rury się więcej rund i piec je na przekąskę! Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
PiekarnikPiekarnik
5
Piec bezy do jasnego złota, około 20 do 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć z piekarnika i odstawić do ostygnięcia. Na wykałaczce, delikatnie szaszłyk 1 bezy i następnie ze świeżą maliną lub jeżyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
JeżynyJeżyny
MalinyMaliny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
SzaszłykiSzaszłyki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia23
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn