Tri-Tip z karmelizowaną czerwoną cebulą

Grillowane Tri-Tip z karmelizowaną czerwoną cebulą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,03 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 398 kalorii, 37g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka oliwy z oliwek, szczypiorek, grubej soli koszernej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Marynowana Czerwona Cebula, Grillowana kanapka wieprzowa z mango i czerwoną cebulą, oraz Kanapki z grilla Tempeh duszone z papryką i cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło z oliwą z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, aż głęboki złoty kolor, często mieszając, o 30 protokół. Wymieszać z octem, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Zdjąć z ognia. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce. Przed podaniem rozprowadzić na średnim ogniu.) Wymieszać ze szczypiorkiem.
Przygotować grill (średnie ciepło).
Wymieszać czosnek w proszku, 1 łyżeczka soli i 1/2 łyżeczki pieprzu w małej misce.
Posmaruj obie strony Tri-tipsów olejem i posyp mieszanką czosnkowo-proszkową, naciskając, aby przylegać. Grill tri-porady 5 minut na stronie. Zmniejsz ciepło do średnio niskiego, lub jeśli używasz grilla węglowego, przenieś mięso na chłodniejszą stronę grilla. Przykryć i grillować, aż termometr włożony do najgrubszej części mięsa zarejestruje 125 ° F do 54° dla średnio rzadkich, szczotkowanie sosem barbecue i obracanie co 10 minut, o 30 minut dłużej.
Przenieść Tri-końcówki do powierzchni roboczej; odstawić 10 minut.
Mięso pokroić w poprzek na bardzo cienkie plasterki; ułożyć na półmisku. Surround z karmelizowaną cebulą i podawać.