Tri-Color Vegetarian-Faszerowane Papryki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Tri-Color Wegetariańskie nadziewane papryki spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 24 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 55. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka wody, taco bellâ® & chunky salsa, kukurydza, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Blast Kolor Meksykańska Nadziewane Papryka, Blast of Color meksykańska nadziewana papryka z kurczakiem i ryżem, oraz Papryka Nadziewana Wegetariańska dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Gotować mielone kruszonki, kukurydzę i salsę na dużej patelni nonstick na średnim ogniu 5 min. lub aż do ogrzania, często mieszając.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z ryżem i 1/2 szklanki sera; łyżka do połówek pieprzu.
Umieścić w naczyniu do pieczenia 13x9 cali.
Wlać wodę do dna naczynia; przykryć.
Piec 30 min. lub do momentu, aż papryka będzie miękka i wypełniona (160F).
Posypać pozostałym serem; piec, odsłonięty, 10 min. albo aż się stopi.