Tradycyjny pasterski placek mumii Boome
Tradycyjna pasterska Pasterka mumii Boome wymaga ok. 1 godzina i 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.27 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 491 kalorii, 36g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. 564 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz zapas wołowiny, ziemniaki Yukon gold, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Jest idealny do Halloween. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Z łyżeczką wynik 95% to danie jest super. Spróbuj Tradycyjny pasterski placek mumii Boome, Spooky Eats: Mummy-psy i ciasteczka mumii, oraz Najlepsze Ciasto Pasterskie! dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik w temperaturze 400 stopni F.
Dodać masło i olej do dużej patelni na średnim ogniu.
Podsmaż cebulę, marchew, seler i czosnek do miękkości przez około 7 do 10 protokół. Doprawić solą i pieprzem. Gdy warzywa zmiękną i zacząć brązowieć trochę dodać pastę pomidorową i wymieszać równomiernie.
Dodać mieloną wołowinę i gotować, aż wołowina nie będzie już różowy o 10 protokół.
Dodaj sos Worcestershire i bulion wołowy. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Gotować i dusić przez kolejne 10 minut.
Przenieść mieszaninę do naczynia do pieczenia odporne na działanie pieca i równomiernie rozprowadzić.
Umieścić ziemniaki na wierzchu mieszanki mielonej wołowiny i rozłożyć równomiernie, gdy górna powierzchnia została pokryta, grabi przez widelcem tak, że są szczyty, które będą ładnie brązowieje.
Umieść naczynie do nagrzanego piekarnika i gotować, aż rumiane o 20 protokół. Łyżka z ciasta pasterskiego i podawać.
Napełnij duży rondel zimną wodą i łyżką soli.
Dodać ziemniaki do wody i doprowadzić do wrzenia.
Niech ziemniaki gotować do miękkości o 20 protokół. Gdy ziemniaki osiągną pożądaną gęstość, odcedzić ziemniaki i umieścić je z powrotem w rondlu do zacierania.
Dodaj masło i śmietanę i zacznij masować ziemniaki na pół gładką konsystencję. Raz na pożądanej konsystencji dodać ser i dobrze wymieszać. Doprawić solą i pieprzem.