Tradycyjny pasterski placek mumii Boome

Tradycyjny pasterski placek mumii Boome
Tradycyjna pasterska Pasterka mumii Boome wymaga ok. 1 godzina i 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.27 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 491 kalorii, 36g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. 564 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz zapas wołowiny, ziemniaki Yukon gold, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Jest idealny do Halloween. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Z łyżeczką wynik 95% to danie jest super. Spróbuj Tradycyjny pasterski placek mumii Boome, Spooky Eats: Mummy-psy i ciasteczka mumii, oraz Najlepsze Ciasto Pasterskie! dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik w temperaturze 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Dodać masło i olej do dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Podsmaż cebulę, marchew, seler i czosnek do miękkości przez około 7 do 10 protokół. Doprawić solą i pieprzem. Gdy warzywa zmiękną i zacząć brązowieć trochę dodać pastę pomidorową i wymieszać równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
WarzywaWarzywa
MarchewMarchew
SelerSeler
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
4
Dodać mieloną wołowinę i gotować, aż wołowina nie będzie już różowy o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
WołowinaWołowina
5
Dodaj sos Worcestershire i bulion wołowy. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Gotować i dusić przez kolejne 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sól I PieprzSól I Pieprz
Bulion WołowyBulion Wołowy
6
Wymieszać z groszkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrochGroch
7
Przenieść mieszaninę do naczynia do pieczenia odporne na działanie pieca i równomiernie rozprowadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
8
Umieścić ziemniaki na wierzchu mieszanki mielonej wołowiny i rozłożyć równomiernie, gdy górna powierzchnia została pokryta, grabi przez widelcem tak, że są szczyty, które będą ładnie brązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
ZiemniakZiemniak
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Umieść naczynie do nagrzanego piekarnika i gotować, aż rumiane o 20 protokół. Łyżka z ciasta pasterskiego i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Napełnij duży rondel zimną wodą i łyżką soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
11
Dodać ziemniaki do wody i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
12
Niech ziemniaki gotować do miękkości o 20 protokół. Gdy ziemniaki osiągną pożądaną gęstość, odcedzić ziemniaki i umieścić je z powrotem w rondlu do zacierania.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
13
Dodaj masło i śmietanę i zacznij masować ziemniaki na pół gładką konsystencję. Raz na pożądanej konsystencji dodać ser i dobrze wymieszać. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
ZiemniakZiemniak
MasłoMasło
SerSer
KremKrem
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia38
Magazyn