Tradycyjne Meksykańskie Guacamole

Tradycyjne meksykańskie Guacamole może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 174 kalorie, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 178 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz sól i mielony pieprz, kolendra, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 96%. Spróbuj Chipotle Mexican Grill Guacamole-świeżo wykonane guacamole, które jest łatwe do zrobienia, można z tym, guacamole, jak zrobić guacamole | meksykańskie guacamole, oraz Guacamole / meksykański dip z awokado / Perfect guacamole dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgnieść awokado w misce, aż będzie kremowe.
Wymieszać pomidory, cebula, kolendra, sok z cytryny, i pieprz jalapeno do puree awokado aż dobrze połączone; doprawić solą i czarnym pieprzem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."