Tradycyjna żurawina Jabłko Crisp może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 318 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 14 i kosztuje 78 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jeśli masz brązowy cukier, sok pomarańczowy, żurawina, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 31 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 25%. Spróbuj Tradycyjne Chrupiące Jabłko Żurawinowe, Jabłko Żurawina Crisp, oraz Jabłko Żurawina Crisp dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x12 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Podgrzać sok pomarańczowy, cukier i około połowy żurawiny w rondlu na średnim ogniu, aż mieszanina dojdzie do wrzenia; gotować na wolnym ogniu, aż żurawina pop, 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
3
Wymieszać z jabłkami i resztą żurawiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Wyjąć z ognia, pozostawić do ostygnięcia na kilka minut, a następnie wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
5
W misce, wymieszać pekan, brązowy cukier, cynamon, gałka muszkatołowa, i owies. Wymieszać z masłem, aż do dokładnego włączenia, a następnie posypać polewą owsianą mieszaniną owoców.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
Filiżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nadzienie będzie bulgotać i polewa owsiana zacznie brązowieć, około 45 minut.