Totchos (Tater Tot Nachos) z sosem serowym, zwęgloną salsą pomidorową, Chorizo i marynowanymi jalapeños

Totchos (Tater Tot Nachos) z sosem serowym, zwęgloną salsą pomidorową, Chorizo i marynowanymi jalapeños
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Totchos (Tater Tot Nachos) z sosem serowym, zwęglone Salsa pomidorowa, Chorizo, i marynowane Jalapeños spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 3154 kalorii, 9g białka, oraz 334g tłuszczu każdy. Na $4.0 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jeśli masz koszerną sól i pieprz, liście kolendry i łodygi, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane Chipotle polane miodem nachos z kurczaka z sosem serowym Monterey Jack, smakiem awokado i Zwęglonymi Jalapenos, Serowe Nachos z fasolą Pinto Salsan i marynowanymi Jalapeños, oraz Shakshuka ze zwęgloną ciecierzycą i marynowanymi Jalapeños dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery do wysokiej. 1 pomidora drobno pokroić w kostkę i wymieszać ze szczyptą soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2
Umieść w drobnym sitku siatkowym ustawionym na misce do odsączenia. Odstawić podczas przygotowywania salsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Podziel pozostałe pomidory na pół i umieść na wyłożonej folią patelni brojlerów lub obramowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
Dodaj czosnek, cebulę i jalapeño. Broil aż do całkowitego przetargu i dobrze czernione na górnej stronie, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Wszystkie warzywa przełożyć do blendera lub robota kuchennego i dodać 1 1/2 szklanki świeżej kolendry i soku z limonki. Zmiksować na gładką masę. Doprawić do smaku solą i pieprzem i pozostawić do ostygnięcia. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
świeża Kolendraświeża Kolendra
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Miejsce chorizo na małej patelni i miejsce na średnim ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane i chrupiące, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Przełożyć do wyłożonej ręcznikiem papierowym talerza, aby osuszyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
8
Rozgrzać olej z orzeszków ziemnych w frytkownicy, woku lub holenderskim piekarniku i gotować ziemniaki zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pracując partiami i utrzymując je w piecu o temperaturze 200°f, jeśli to konieczne. Doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
Tater TotsTater Tots
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
9
Umieść połowę Tater Tots na dużym półmisku i top z połową salsy, sos serowy, chorizo, odsączone pomidory, czerwona cebula, szalotki, i pozostałe kolendry. Top z pozostałych Tops i pozostałe polewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SerowySos Serowy
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Tater TotsTater Tots
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
10
Podawać natychmiast

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 65 dolarów za butelkę.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn