Totchos (Tater Tot Nachos) z sosem serowym, zwęgloną salsą pomidorową, Chorizo i marynowanymi jalapeños

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Totchos (Tater Tot Nachos) z sosem serowym, zwęglone Salsa pomidorowa, Chorizo, i marynowane Jalapeños spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 3154 kalorii, 9g białka, oraz 334g tłuszczu każdy. Na $4.0 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jeśli masz koszerną sól i pieprz, liście kolendry i łodygi, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane Chipotle polane miodem nachos z kurczaka z sosem serowym Monterey Jack, smakiem awokado i Zwęglonymi Jalapenos, Serowe Nachos z fasolą Pinto Salsan i marynowanymi Jalapeños, oraz Shakshuka ze zwęgloną ciecierzycą i marynowanymi Jalapeños dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery do wysokiej. 1 pomidora drobno pokroić w kostkę i wymieszać ze szczyptą soli i pieprzu.
Umieść w drobnym sitku siatkowym ustawionym na misce do odsączenia. Odstawić podczas przygotowywania salsy.
Podziel pozostałe pomidory na pół i umieść na wyłożonej folią patelni brojlerów lub obramowanej blasze do pieczenia.
Dodaj czosnek, cebulę i jalapeño. Broil aż do całkowitego przetargu i dobrze czernione na górnej stronie, o 25 protokół.
Wszystkie warzywa przełożyć do blendera lub robota kuchennego i dodać 1 1/2 szklanki świeżej kolendry i soku z limonki. Zmiksować na gładką masę. Doprawić do smaku solą i pieprzem i pozostawić do ostygnięcia. Odstawić.
Miejsce chorizo na małej patelni i miejsce na średnim ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane i chrupiące, o 4 protokół.
Przełożyć do wyłożonej ręcznikiem papierowym talerza, aby osuszyć.
Rozgrzać olej z orzeszków ziemnych w frytkownicy, woku lub holenderskim piekarniku i gotować ziemniaki zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pracując partiami i utrzymując je w piecu o temperaturze 200°f, jeśli to konieczne. Doprawić do smaku solą.
Umieść połowę Tater Tots na dużym półmisku i top z połową salsy, sos serowy, chorizo, odsączone pomidory, czerwona cebula, szalotki, i pozostałe kolendry. Top z pozostałych Tops i pozostałe polewy.