Tosty Z Tuńczykiem
Ten przepis służy 15 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 107 kalorii, 9g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz tuńczyka, ser cheddar, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj BBQ tosty Patty Melts, Tuńczyk Topi Się, oraz Tuńczyk Topi Się dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Wymieszać serek topiony i sos w średniej misce do wymieszania. Wymieszać z tuńczykiem, selerem i cebulą.
Umieść plastry tostów w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Łyżka mieszanki tuńczyka równomiernie na plastry tostów; posypać cheddar.
Piec 5 min. albo dopóki Cheddar się nie stopi.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Winnica Goldschmidt Alexander Valley Chelsea Merlot z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot]()
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Piękne czerwone aromaty malin, czarnej wiśni i przypraw. Pełne i okrągłe ze smakami śliwki, czerwonej porzeczki, jeżyny i liścia laurowego. Miękkie taniny nadają temu winu aksamitną gładkość, a czekoladowe wykończenie trwa i trwa.