Tosty z szynką i grzybami
Tosty z szynką i grzybami mogą być tylko chlebem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 13g białka, 29g tłuszczu i w sumie 432 kalorii. Za 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś śmietanę, koperek, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 20 minut. Z łyżką wynik 35%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Szynka w śmietanie na grzance, Francuskie tosty z szynką i serem, oraz Tost Grzybowy.
Instrukcje
W rondelku podsmaż grzyby na maśle do miękkości. Dodaj mąkę, sól i pieprz, aż się połączą. Stopniowo dodawaj bulion. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty.
Zmniejsz ciepło do niskiego. Dodaj śmietanę, szczypiorek i koperek; podgrzej.
Na każdy punkt tostowy ułożyć po dwa plastry szynki; polać sosem grzybowym.