Tosty Z Krewetek Bekonowych
Ten przepis służy 24 i kosztuje 17 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 87 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 70 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, olej sezamowy, sos rybny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Boczek-Krewetki" Tosty " Łodzie, Tosty Z Krewetkami, oraz Tosty Z Krewetkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej do 232°.
Każdą kromkę chleba pokroić na pół na prostokąty lub Trójkąty.
Chleb ułożyć na blasze do pieczenia i wstawić do piekarnika, aż zacznie wyschnąć, około 3 minut, obrócić i grzać przez dodatkowe 2 minuty, a następnie wyjąć z piekarnika i odstawić.
Przykryj talerz papierowym ręcznikiem i połóż boczek na talerzu. Pracując w przyrostach co trzydzieści sekund, boczek mikrofalowy na dużej mocy, aż tłuszcz zacznie się renderować, a boczek po prostu zacznie się zwijać. Każdy kawałek boczku pokroić na 3 kawałki.
W misce robota dodać imbir, szalotka, i czosnek i puls, aż bardzo drobno posiekane.
Dodaj krewetki, sos rybny, sos sojowy, olej sezamowy, i pasta chili i pulse aż składniki tworzą pastę.
Rozprowadź pastę krewetkową równomiernie między kawałkami tostów, a następnie polej każdy kawałek tosta kawałkiem boczku.
Ciepła 1 łyżka oleju roślinnego w średniej patelni ze stali nierdzewnej na średnim ogniu, aż migotanie, następnie dodać 1/4 krewetek tosty boczek stronie. Gotować, aż spód tostów będzie złoty kolor, o 2 protokół, a następnie wyjąć z patelni i umieścić na stojaku na blasze do pieczenia. Powtórzyć z pozostałym olejem i tostem.
Miejsce boczek krewetki tost w piekarniku i gotować, aż krewetki pasta jest gotowane i boczek zaczyna brązowy, o 12 protokół.
Podawać na gorąco, posypane plasterkami szalotki.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.