Tosty Z Krewetek Bekonowych

Tosty Z Krewetek Bekonowych
Ten przepis służy 24 i kosztuje 17 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 87 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 70 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, olej sezamowy, sos rybny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Boczek-Krewetki" Tosty " Łodzie, Tosty Z Krewetkami, oraz Tosty Z Krewetkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Każdą kromkę chleba pokroić na pół na prostokąty lub Trójkąty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
3
Chleb ułożyć na blasze do pieczenia i wstawić do piekarnika, aż zacznie wyschnąć, około 3 minut, obrócić i grzać przez dodatkowe 2 minuty, a następnie wyjąć z piekarnika i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4
Przykryj talerz papierowym ręcznikiem i połóż boczek na talerzu. Pracując w przyrostach co trzydzieści sekund, boczek mikrofalowy na dużej mocy, aż tłuszcz zacznie się renderować, a boczek po prostu zacznie się zwijać. Każdy kawałek boczku pokroić na 3 kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
5
W misce robota dodać imbir, szalotka, i czosnek i puls, aż bardzo drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
6
Dodaj krewetki, sos rybny, sos sojowy, olej sezamowy, i pasta chili i pulse aż składniki tworzą pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta ChiliPasta Chili
Sos RybnySos Rybny
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
7
Rozprowadź pastę krewetkową równomiernie między kawałkami tostów, a następnie polej każdy kawałek tosta kawałkiem boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
BelacanBelacan
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
8
Ciepła 1 łyżka oleju roślinnego w średniej patelni ze stali nierdzewnej na średnim ogniu, aż migotanie, następnie dodać 1/4 krewetek tosty boczek stronie. Gotować, aż spód tostów będzie złoty kolor, o 2 protokół, a następnie wyjąć z patelni i umieścić na stojaku na blasze do pieczenia. Powtórzyć z pozostałym olejem i tostem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Miejsce boczek krewetki tost w piekarniku i gotować, aż krewetki pasta jest gotowane i boczek zaczyna brązowy, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BelacanBelacan
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
10
Podawać na gorąco, posypane plasterkami szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn