Tosty Orzechowo-Migdałowe Biscotti
Przepis tosty Orzechowo-migdałowe Biscotti może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 45 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 176 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 43 grosze za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 30. Udaj się do sklepu i odbierz sól, ekstrakt z wanilii, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Prażone Masło Migdałowo-Orzechowe, Czekolada Z Orzechami Laskowymi Biscotti, oraz Biszkopty czekoladowo-orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 375 stopni F. nasmarować dużą patelnię z blachy. Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i cukier przesiać razem.
Przenieść 1/2 szklanki mieszanki do robota kuchennego.
Dodać prażone migdały i zmielić, aż dobrze i sproszkowane, o 45 sekund.
Dodaj do suchych składników.
Dodać posiekaną czekoladę i całe orzechy laskowe i wymieszać.
Jajka, ekstrakty i Likier migdałowy ubić razem.
Dodać do suchych składników i wymieszać. Ciasto może wydawać się suche,ale będzie się łączyć podczas pracy. Jeśli ciasto nie połączy się, dodaj wodę. Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i podzielić na 2 równe części. Zwilż ręce i zwijaj każdy kawałek ciasta w spłaszczoną kłodę o długości 10 cali, szerokości 3 cali i wysokości 1 cala.
Przenieś dzienniki na patelnię, pozostawiając co najmniej 3 cale między dziennikami (będą się rozprzestrzeniać podczas pieczenia).
Piec do złotego koloru, 25 do 30 minut, obracając patelnię po 15 minutach, aby zapewnić równomierne pieczenie.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 300 stopni. Ostrożnie przenieś kłody na deskę do krojenia. Wytrzyj miskę z blachy i nasmaruj ją ponownie.
Za pomocą ząbkowanego noża pokrój kłody po przekątnej w plasterki o grubości 1/2 cala, odrzucając końce. Ułóż plastry pokrojone bokiem na patelni.
Piec do tosty, 20 do 25 protokół. Wyłącz piekarnik, otwórz drzwi piekarnika i pozostaw do całkowitego ostygnięcia w piekarniku, aby ustawić czekoladę. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Spalletti Chianti rezerwowy Poggio Reale z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
To wspaniałe wino rezerwowe, produkowane wyłącznie z posiadłości Poggio Reale, jest wdzięcznym, aksamitnym winem o charakterystycznie ziemistych aromatach Sangiovese i dojrzałych, zrównoważonych smakach owocowych zrównoważonych odrobiną dębu.