Tosty Niçoise ze świeżym tuńczykiem i pomidorami
Ten przepis służy 2 i kosztuje $8.3 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 397 kalorii, 41g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz pomidory winogronowe, koszerną sól i pieprz, oliwki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Toasty Niçoise, Toasty Niçoise, oraz Linguine ze świeżym tuńczykiem, pomidorami i cytryną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Umieścić bazylia fromage blanc w misce robota kuchennego i proces aż dobrze połączone. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Łyżkę do małej miski i schłodzić, aż będzie gotowy do użycia.
Doprawić tuńczyka solą i pieprzem i ułożyć na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia. Natrzeć 2 łyżeczkami oliwy z oliwek ze wszystkich stron.
Piec aż tylko gotowane przez, o 10 protokół.
W misce wymieszać pomidory, oliwki, kapary, pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek i sok z cytryny. Doprawić solą i pieprzem, delikatnie wymieszać kawałki tuńczyka.
Pieczywo grillujemy lub opiekamy i pocieramy, gdy jest jeszcze gorące, pokrojoną stroną ząbka czosnku.
Na wierzch posmarować bazylią fromage blanc, a na wierzch wymieszać z tuńczykiem i pomidorem.