Cynamon pieczone tosty francuskie może być tylko poranny posiłek szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 350 kalorii, 6G białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 521 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, mąkę, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 godzin. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Pieczone Cynamonowe Tosty Francuskie, Tosty Francuskie Pieczone Cynamonem, oraz Pieczone Cynamonowe Tosty Francuskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: 9-na-13-calowa patelnia do pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Do tostów francuskich: nasmaruj patelnię masłem. Rozdrzeć chleb na kawałki lub pokroić w kostkę i równomiernie rozprowadzić na patelni. Rozbij jajka w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Dodać masło i foremką do ciast i wszystko wymieszać, aż mieszanina będzie przypominać drobne kamyki. Przechowywać w zamykanej plastikowej torbie w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
Kiedy będziesz gotowy do upiec zapiekankę, Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Piec przez 45 minut, aby uzyskać bardziej miękką konsystencję budyniu chlebowego lub przez 1 godzinę lub więcej, aby uzyskać mocniejszą, wyraźniejszą konsystencję.