Tosty francuskie Nadziewane klonem, orzechami i bekonem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać Klon -, pekan -, i boczek Nadziewane tosty francuskie spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.56 za porcję. Jedna porcja zawiera 726 kalorii, 23G białka, oraz 48 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, syrop klonowy, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 148 stwierdziłoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Nadziewane Ciasto Orzechowe Francuskie Tosty, Nadziewane Ciasto Orzechowe Francuskie Tosty, oraz Tosty Francuskie Ultimate Bacon-Maple dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię ze stali nierdzewnej na średnim ogniu, dodać pekan i tosty, aż orzechy będą aromatyczne i zaczynają brązowieć, delikatnie rzucając orzechów na patelni, podczas gdy tosty, o 5 protokół.
Wyjąć z patelni i gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsługiwać grubo posiekać.
Dodaj boczek na patelnię i powrót do średniego ciepła. Gotować, mieszając często, aż brązowy i chrupiące, o 12 protokół. przełożyć do wyłożonej ręcznikiem papierowym talerza, aby osuszyć.
W dużej misce połączyć pół na pół, mleko, syrop klonowy, jajka, szczypta soli i trzepaczką do połączenia. Zanurz pokrojony chleb w cieście, a następnie ułóż chleb wzdłuż dna naczynia do pieczenia o wymiarach 8 na 11 cali. Na chleb rozsypać pekany i posiekany boczek, następnie zanurzyć pozostały chleb w cieście i ułożyć na wierzchu. Ponownie ubijamy ciasto, a pozostałą masę zalewamy chlebem i delikatnie dociskamy.
Niech nadziewane francuskie tosty siedzieć w lodówce na godzinę, lub do nocy.
Gdy gotowy do pieczenia Rozgrzej piekarnik do 191° i piec, aż top tosty francuskie jest gotowane choć i topy są rumiane, o 25 protokół. Pokroić i podawać na gorąco z syropem klonowym.