Tosty francuskie Nadziewane klonem, orzechami i bekonem

Tosty francuskie Nadziewane klonem, orzechami i bekonem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać Klon -, pekan -, i boczek Nadziewane tosty francuskie spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.56 za porcję. Jedna porcja zawiera 726 kalorii, 23G białka, oraz 48 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, syrop klonowy, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 148 stwierdziłoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Nadziewane Ciasto Orzechowe Francuskie Tosty, Nadziewane Ciasto Orzechowe Francuskie Tosty, oraz Tosty Francuskie Ultimate Bacon-Maple dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać dużą patelnię ze stali nierdzewnej na średnim ogniu, dodać pekan i tosty, aż orzechy będą aromatyczne i zaczynają brązowieć, delikatnie rzucając orzechów na patelni, podczas gdy tosty, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W KostkęNieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W Kostkę
2
Wyjąć z patelni i gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsługiwać grubo posiekać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W KostkęNieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W Kostkę
3
Dodaj boczek na patelnię i powrót do średniego ciepła. Gotować, mieszając często, aż brązowy i chrupiące, o 12 protokół. przełożyć do wyłożonej ręcznikiem papierowym talerza, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Nieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W KostkęNieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W Kostkę
4
W dużej misce połączyć pół na pół, mleko, syrop klonowy, jajka, szczypta soli i trzepaczką do połączenia. Zanurz pokrojony chleb w cieście, a następnie ułóż chleb wzdłuż dna naczynia do pieczenia o wymiarach 8 na 11 cali. Na chleb rozsypać pekany i posiekany boczek, następnie zanurzyć pozostały chleb w cieście i ułożyć na wierzchu. Ponownie ubijamy ciasto, a pozostałą masę zalewamy chlebem i delikatnie dociskamy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na PółPół Na Pół
4 średnie Pomidory Pokrojone W Kawałki4 średnie Pomidory Pokrojone W Kawałki
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Dodatkowe Pokrojone świeże TruskawkiDodatkowe Pokrojone świeże Truskawki
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki śmietanki Kremówki W Temperaturze Pokojowej2 łyżki śmietanki Kremówki W Temperaturze Pokojowej
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Niech nadziewane francuskie tosty siedzieć w lodówce na godzinę, lub do nocy.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
6
Gdy gotowy do pieczenia Rozgrzej piekarnik do 191° i piec, aż top tosty francuskie jest gotowane choć i topy są rumiane, o 25 protokół. Pokroić i podawać na gorąco z syropem klonowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn