Tosty francuskie masło orzechowe i galaretka

Tosty francuskie masło orzechowe i galaretka
Francuskie tosty masło orzechowe i galaretka jest Wegetariańskie przyprawa. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 468 kalorii, 13g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, jajko, konfitury truskawkowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tosty Francuskie Z Masłem Orzechowym I Galaretką, Tosty francuskie z masłem orzechowym i galaretką, oraz Tosty francuskie z masłem orzechowym i galaretką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników w średnio płytkim naczyniu, dobrze mieszając trzepaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
2
Kromki chleba ułożyć na płaskiej powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
3
Rozłóż 2 łyżki konfitury na każdej z 4 kromek chleba i rozłóż 1 1/2 łyżki masła orzechowego na każdej z pozostałych 4 kromek chleba. Złóż kanapki. Ostrożnie zanurz 2 kanapki w mieszaninie mlecznej, obracając się do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds
PrzetworyPrzetwory
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
4
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Dodaj 1 1/2 łyżeczki oleju rzepakowego do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
6
Umieścić powlekane kanapki na patelni; gotować 2 protokół z każdej strony lub do tosty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
7
Wyjąć kanapki z patelni. Powtórz procedurę z pozostałym olejem, 2 kanapkami i mieszaniną mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
8
Kanapki posypać równomiernie cukrem pudrem; każdą kanapkę pokroić na pół po przekątnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn