Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj tosty-Ciasto kokosowe. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 323 kalorie. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz proszek do pieczenia, cukier, krem z kamienia nazębnego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Z łyżeczką wynik 11%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Ciasto kokosowe Throwdown z nadzieniem kokosowym i kremem z masła kokosowego, Tosty Ciasto kokosowe z nadzieniem kokosowym i kremem maślanym, oraz Ciasto Kokosowe.
Instrukcje
1
Umieść stojak na środku piekarnika; rozgrzej do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Płaszcz 2 (9-x 1 1/2-cala) okrągłe patelnie na ciasto z natryskiem do gotowania. Obsypać mąką; nadmiar wytrząsnąć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Mąka Uniwersalna
Gruby Czerwony Cukier
1
Umieść 1 szklankę cukru i 1/3 szklanki kokosa w robocie kuchennym; proces aż kokosowy zostanie drobno zmielony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kokos
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
2
Przełożyć do dużej głębokiej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Dodać masło i pozostałą 1/3 szklanki cukru do miski; ubić mikserem elektrycznym ze średnią prędkością do lekkiego i puszystego (około 5 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Cukierki Peachie-o
4
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
5
Mąkę, proszek do pieczenia i sól połączyć w średniej misce. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
6
Dodać mieszankę mąki na przemian z mlekiem kokosowym, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat in vanilla. Równomiernie podzielić ciasto między 2 przygotowane Patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Kokosowe
Wanilia
Mąka Uniwersalna
7
Piec ciasta, aż Drewniana wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta (około 35 minut). Pozostaw piekarnik włączony. Schłodzić ciasta w patelniach na stojaku z drutu przez 10 minut. Odwróć ciasta na stojak z drutu; całkowicie schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Stojak Na Druty
Piekarnik
1
Umieść kokos na dużej blasze do pieczenia; tosty na złoty kolor (około 10 minut), mieszając dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kokos
Tosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
2
Umieścić białka, cukier, śmietana z kamienia nazębnego i sól w dużej głębokiej żaroodpornej misce ustawionej na około 1 1/2 cala gotującej się wody; ubijać mikserem elektrycznym ze średnią prędkością, aż do uzyskania szczytu, gdy unoszą się ubijacze (około 7 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Tatarski
Białka Jaj
Cukier
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Cukierki Peachie-o
3
Wyjmij miskę z rondla; kontynuuj ubijanie, aż lukier ostygnie (około 3 minut). Beat in vanilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier
Wanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Cukierki Peachie-o
4
Ostrożnie umieścić 1 warstwę ciasta na talerzu. Za pomocą szpatułki rozprowadzić warstwę lukru na wierzchu ciasta; top z pozostałym ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier
Funtów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
5
Rozłóż pozostałą lukier na górze i po bokach całego ciasta.