Tostadas z czarnej fasoli z salsą z awokado
Czarna fasola tostadas z awokado salsan jest bezglutenowe, bezmleczne i lacto ovo Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 4. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 253 kalorie. 277 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jeśli masz do wyboru 3 Dodatki-pomidory, papryka, ocet jabłkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Tostadas z czarnej fasoli z salsą z owoców kiwi, Czarna fasola, awokado i jajko Tostadas, oraz Tostadas z czarnej fasoli z sałatką z awokado.
Instrukcje
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Umyj tortille odrobiną oleju i umieść w jednej warstwie na blachach do pieczenia. Gotować przez 8 minut, aż chrupiące.
Na dużej patelni podgrzej pozostały olej.
Dodać cebulę i czosnek, i gotować przez 5 min.
Dodać przyprawy, ocet i miód. Gotować jeszcze 2 min.
Dodać fasolę i przyprawy, i ciepła przez.
Zdjąć z ognia i rozgnieść fasolę delikatnie z tyłu łyżką do masywnego czystego.
Rozłóż trochę fasoli na chrupiących tortillach kukurydzianych, rozsypaj wybranymi dodatkami i dodaj łyżkę crme frache do ostygnięcia lub szczyptę chipotle Tabasco do urozmaicenia.