Toskańska Zupa Z Białej Fasoli
Toskańska zupa z białej fasoli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.61 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 465 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, seler, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Jest idealny do Jesień. 17 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Toskańska Zupa Z Białej Fasoli, Toskańska Zupa Z Białej Fasoli, oraz Toskańska zupa z białej fasoli z brokułami Rabe – zupełnie inny Twist na zupie jarzynowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 4-quart rondel lub holenderski piekarnik, gotować boczek, cebula, seler, marchew i 2 ząbki czosnku na średnim ogniu 5 minut, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Dodać fasolę, liść laurowy, Wino i bulion; przykryć i gotować 20 do 25 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie.
Wyjąć z ognia; schłodzić około 15 minut.
Tymczasem, w 8-calowej patelni, rozgrzać oliwę z oliwek na średnim ogniu 1 minutę.
Dodaj 1 łyżkę posiekanego czosnku; gotuj od 3 do 5 minut, często mieszając, aż czosnek zacznie brązowieć. Zamieszać w płatki czerwonej papryki; gotować kilka sekund. Wymieszać z bazylią; gotować, aż bazylia zwiędnie.
Usunąć liść laurowy z mieszanki fasoli.
Wlać mieszaninę do robota kuchennego; przykryć i puree. Powrót do rondla; wymieszać z solą i pieprzem. Dusić na średnim ogniu 5 do 10 minut, często mieszając, aż do całkowitego ogrzania.
Zupa z kadzi do poszczególnych misek zupy. Top każdy z mieszaniny bazylii.