Toskańska Sałatka z pomidorów może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 282 kalorie, 16G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 5,91 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka octu winnego, gruboziarnistego chleba, takiego jak ciabatta, kapary i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Toskańska Sałatka z pomidorami i chlebem, Tuscan Bread & Tomato Soup (ribollita), oraz Klasyczne książki kucharskie: toskańska zupa pomidorowa i domowy Francuski Chleb dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Spłucz i osusz szpinak i bazylia; zawiń w ręczniki. Schłodzić w plastikowej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
2
W międzyczasie pokrój chleb na 1 - calowe kawałki i włóż do patelni o wymiarach 11 na 17 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, Odsączona
3
Piec w piekarniku 350, aż kawałki będą lekko złote, a miękkie części chleba będą chrupiące, około 30 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Ochłoń.
5
Pomidory pokroić na 1-do 2-calowe kawałki i umieścić w dużej misce. Miarka sok z deski do krojenia do miski i dodać czosnek, olej, ocet, chili, i sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Cukierki Peachie-o
6
Delikatnie wymieszaj pomidory z chlebem, czerwoną papryką i oliwkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Ciasto Kukurydziane
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
7
Odstawić na co najmniej 15 minut, mieszając od czasu do czasu, aby chleb zmiękł. Delikatnie wymieszać ze szpinakiem i bazylią. Rozsypać sałatkę z kaparami i crisscross anchois na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do Podania
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki