Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj toskańskiego chleba i sałatki z fasoli. Jedna porcja zawiera 219 kalorii, 11g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 5. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę cannellini, seler, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Toskańska zupa Chlebowo-fasolowa, Toskańska Sałatka Z Fasoli, oraz Ciepła Toskańska Sałatka Z Fasoli.
Instrukcje
1
Chleb pokroić w kostkę. Ułóż kostki chleba w jednej warstwie w 15 - x 10-x 1-calowej patelni jellyroll.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Piec w 375 przez 20 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Wyjąć z piekarnika i ostudzić całkowicie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Połączyć pomidora i pozostałych 10 składników w dużej misce; wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodać kostki chleba tostowego do mieszanki fasoli tuż przed podaniem; wrzucić lekko.