Toskańska Kiełbasa Ragu

Toskańska Kiełbasa Ragu
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Toskańska kiełbasa Ragu może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 1,7 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 17g białka, 36g tłuszczu, oraz w sumie 444 kalorie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz wino, oliwę z oliwek, pomidory w puszkach i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Crockpot toskańska kiełbasa i Ragu z białej fasoli z masłem Gnocchi, Toskańska Fasola w letnim pomidorze ragù, oraz Sausage & Fennel Ragù podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać słodką i gorącą włoską kiełbasę, aż rumiane, około 10 minut. Rozbij mięso na kawałki, gdy gotuje. Wymieszać z cebulą, selerem i czosnkiem; gotować i mieszać, aż cebula będzie przezroczysta, około 8 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoska KiełbasaWłoska Kiełbasa
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Wlać mieszaninę do wolnej kuchenki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
3
Wlej czerwone wino do patelni i wymieszaj, aby rozpuścić brązowe kawałki smaku z dolnej części patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Wlej wino do wolnowaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
5
Dodaj pokrojone w kostkę pomidory, sos pomidorowy i sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Dobrze wymieszać.
7
Przykryj powolną kuchenkę, Ustaw na niską i gotuj przez 5 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
8
Wlać śmietanę, wymieszać, przykryć i gotować jeszcze 1 godzinę. W razie potrzeby ponownie wyreguluj sól i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Magazyn