Torty z podwójną czekoladą
Przepis na ciasto z podwójną czekoladą zaspokoi Twoje południowe pragnienie w około 1 godzinę i 15 minut . Za 88 centów za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten deser ma 398 kalorii , 4 g białka i 18 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 14 osobom. Udaj się do sklepu i kup mieszankę budyniową waniliową, wodę, jajka i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 20% . Wynik ten jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto z podwójną czekoladą , Ciasto z podwójną czekoladą i Ciasto z podwójną czekoladą .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350°. W dużej misce wymieszaj masę ciastowo-budyniową, śmietanę, jajka, olej i wodę; ubijaj na niskiej prędkości przez 30 sekund. Ubijaj na średnim poziomie 2 minuty. Dodać startą czekoladę, kawałki czekolady i orzechy pekan.
Przenieść do natłuszczonej i oprószonej mąką tortownicy o średnicy 10 cali. karbowana miska rurowa.
Piec 60-65 minut lub do momentu, aż wykałaczka włożona blisko środka będzie czysta. Ostudzić 10 minut przed wyjęciem z formy na kratkę.
Skropić lukrem; udekorować połówkami orzechów pekan.