Torty kieszonkowe migdałowe, gruszkowe i wiśniowe
Migdałowe, gruszkowe i wiśniowe ciasta kieszonkowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 107 kalorii. Jeśli masz sok z cytryny, ciasto francuskie, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Wiśniowe Torty Kieszonkowe, Torty Kieszonkowe, oraz Torty Kieszonkowe.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Linia do pieczenia blachy z pergaminem.
Lekko zmyć powierzchnię roboczą. Rozłóż 1 arkusz ciasta francuskiego na raz i zwiń każdy w prostokąt o wymiarach 10 na 15 cali. Za pomocą miarki przetnij każdy prostokąt na 2 (5 na 15 cali) prostokąty, a następnie przetnij każdy prostokąt na 5 (5 na 3 cale) prostokąty.
20 prostokątów przełożyć na blachę do pieczenia i schłodzić w lodówce do ostygnięcia.
Obrać, pokroić na pół i wyłożyć gruszki, a następnie pokroić w plasterki o grubości 1/4 cala. Wrzuć je z migdałami, wiśniami, cukrem, skrobią kukurydzianą, solą, sokiem z cytryny i ekstraktem z migdałów.
Wyjmij prostokąty z lodówki, umieść 5 z nich na nowej blasze do pieczenia i równomiernie łyżka połowę mieszanki owoców, pozostawiając trochę obramowania wokół. Ubić jajko i lekko umyć granice.
Na nadzieniu ułożyć jeszcze 5 prostokątów ciasta. Użyj widelca, aby nacisnąć je delikatnie zamknięte. Powtórzyć z pozostałym ciastem i nadzieniem. Przechowywać w lodówce przez 20 minut.
Umyj wierzchołki ubitym jajkiem.
Wytnij 3 otwory wentylacyjne, o długości około 1/2 cala, w górnej części każdego ciasta.
Piec, obracając raz, aż skorupa jest złoty i widać soki bulgotanie, 25 do 30 protokół. Schłodzić ciasto na półce chłodzącej co najmniej 20 minut przed podaniem.