Tortelloni z kozim serem z suszoną pomarańczą i pyłem z kopru włoskiego
Tortelloni z kozim serem z suszoną pomarańczą i pyłem z kopru włoskiego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.62 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 61g białka, 61 g tłuszczu, oraz w sumie 1468 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka sera parmigiano-reggiano, mleka, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Z Gałką Muszkatołową jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest dobre. Spróbuj Tortelloni di Fagioli: Tortelloni Nadziewane fasolą, Koper włoski z migdałami, winogronami, oliwkami, suszonymi figami i serem, oraz Karmelizowany Koper Włoski I Kozi Ser Flatbread dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce rozgnieść kozi ser z mlekiem, aż będzie miękki.
Dodać zioła, gałkę muszkatołową, 1/4 szklanki sera, sól i pieprz i dobrze wymieszać. Przechowywać w lodówce do firmy, 30 minut lub więcej.
Za pomocą maszyny do makaronu rozwałkuj makaron do najcieńszego Ustawienia, a następnie pokrój arkusze na 4-calowe kwadraty.
Umieść 1 łyżkę nadzienia z koziego sera na środku każdego 4-calowego kwadratu. Złóż przeciwległe rogi razem, tworząc trójkąt i mocno dociśnij krawędzie, aby je uszczelnić. Połącz długie punkty trójkąta i połącz mocno naciskając palcem. Kontynuuj napełnianie i kształtowanie tortelloni, na arkuszach ciastek, między warstwami woskowanego papieru.
Do garnka z makaronem włożyć 6 litrów wody, doprowadzić do wrzenia i dodać 2 łyżki soli. Upuść tortelloni do wrzącej wody i gotować do miękkości, 3 do 5 protokół. Starannie odcedzić tortelloni dobrze, rezerwując około jednej szklanki wody makaronu.
W międzyczasie, na patelni saute, rozgrzać masło i 1/4 szklanki wody makaronu razem, aż masło topi się i tworzy emulgację.
Dodać ugotowane tortelloni, liście kopru włoskiego i skórkę pomarańczową na patelni, aby delikatnie podgrzać i zalać sosem, około 1 minuty. Podziel na 4 rozgrzane talerze, polewając tortelloni liśćmi kopru włoskiego i skórką pomarańczową. Na koniec posypać pyłem z kopru włoskiego i pozostałym Parmigiano-Reggiano.
Zrób kopiec mąki na środku dużej drewnianej deski do krojenia. Zrobić dobrze w środku mąki i dodać jajka, olej i inne aromaty wybrać. Za pomocą widelca, ubić razem jajka, olej i aromaty i rozpocząć włączenie mąki począwszy od wewnętrznej krawędzi studni. W miarę rozszerzania studni, popychaj mąkę do góry, aby zachować kształt studni. Nie martw się, że ta początkowa faza wygląda niechlujnie. Ciasto zbierze się po dodaniu 1/2 mąki. Zacznij ugniatać ciasto obiema rękami, używając przede wszystkim dłoni. Gdy masz spójną masę, usuń ciasto z planszy i zeskrobać resztki chrupiących bitów. Lekko mąkę deskę i kontynuować ugniatanie przez 3 więcej minut. Ciasto powinno być elastyczne i trochę lepkie. Kontynuuj ugniatanie przez kolejne 3 minuty, pamiętając, aby w razie potrzeby odkurzyć deskę. Zawiń ciasto w plastik i pozostaw na 30 minut w temperaturze pokojowej. Uwaga: nie pomijaj ugniatania lub spoczynkowej części tego przepisu, są one niezbędne do lekkiego makaronu.