Tortelloni di Treviso z Fonduta di Parmigiano

Tortelloni di Treviso z Fonduta di Parmigiano może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 5,54 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 72 g tłuszczu, oraz w sumie 1150 kalorii. Jeśli masz pietruszkę, niebieloną mąkę plus 1/2 szklanki, śmietanę do ubijania i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tortelloni di Fagioli: Tortelloni Nadziewane fasolą, Pasticcio di pappardelle al radicchio rosso di Treviso (pieczone Pappardelle z Treviso Radicchio), oraz Mozzarella Fonduta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić radicchio na kawałki 1 / 4inch, spłukać i osuszyć. W 12-calowej do 14-calowej patelni saute rozgrzać oliwę z oliwek, aż do palenia na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i gotować, aż zmiękną i jasnobrązowy, o 6 do 7 protokół.
Dodaj radicchio i wrzucić, aż bardzo miękkie, o 6 do 7 Więcej minut.
Wyjąć z patelni i pozostawić do ostygnięcia.
Umieścić w misce i dodać pół szklanki parmezanu, pietruszki, sól i pieprz oraz ocet balsamiczny i dobrze wymieszać.
Pokrój makaron na 4-calowe kwadraty.
Umieść 1 łyżkę stołową na środku każdego kwadratu makaronu. Złóż, aby utworzyć trójkąt, a następnie złóż końce razem, tworząc tortelloni. Kontynuuj, aż wszystkie nadzienie makaronu zostanie zakończone.
Przynieś sześć ćwiartek wody do wrzenia i dodaj 2 łyżki soli.
Tortelloni umieścić we wrzącej wodzie i obniżyć ogień do wysokiej gotować na wolnym ogniu. W międzyczasie doprowadzić śmietanę do wrzenia w rondlu 1 quart.
Zdjąć z ognia, dodać pozostałe 1/2 szklanki parmezanu, żółtka i gałkę muszkatołową i wymieszać.
Odcedzić tortelloni i umieścić w 12inch do 14inch saute patelni z masłem i zastrzeżone radicchio i dusić na małym ogniu.
Umieścić 3 tortelloni na każdym talerzu, łyżka 2 łyżki fonduta na makaron i służyć.
Zrób kopiec mąki na środku dużej drewnianej deski do krojenia. Zrobić dobrze w środku mąki i dodać jajka, olej i inne aromaty wybrać. Za pomocą widelca, ubić razem jajka, olej i aromaty i rozpocząć włączenie mąki począwszy od wewnętrznej krawędzi studni. W miarę rozszerzania studni, popychaj mąkę do góry, aby zachować kształt studni. Nie martw się, że ta początkowa faza wygląda niechlujnie. Ciasto zbierze się po dodaniu 1/2 mąki.
Zacznij ugniatać ciasto obiema rękami, używając przede wszystkim dłoni. Gdy masz spójną masę, usuń ciasto z planszy i zeskrobać resztki chrupiących bitów. Lekko mąkę deskę i kontynuować ugniatanie przez 3 więcej minut. Ciasto powinno być elastyczne i trochę lepkie. Kontynuuj ugniatanie przez kolejne 3 minuty, pamiętając, aby w razie potrzeby odkurzyć deskę. Zawiń ciasto w plastik i pozostaw na 30 minut w temperaturze pokojowej. Uwaga: nie pomijaj ugniatania lub spoczynkowej części tego przepisu, są one niezbędne do lekkiego makaronu.