Tortellini ze świeżymi warzywami
Tortellini ze świeżymi warzywami wymaga z grubsza 25 minut od początku do końca. Na 1,11 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja zawiera 252 kalorie, 11g białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz olej roślinny, przyprawy, sól czosnkową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 42%. Podobne przepisy to Tortellini ze świeżymi warzywami, Kremowe Tortellini z warzywami, oraz Sałatka Tortellini z pieczonymi warzywami.
Instrukcje
Tortellini ugotować i osuszyć zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, używając rondla 3-ćwiartkowego. Wytrzyj rondel papierowym ręcznikiem; wytrzyj do sucha papierowym ręcznikiem.
Rozgrzać olej w tym samym rondlu na średnim ogniu. Paprykę ugotować w oleju 2 do 3 minut, często mieszając, aż będzie chrupiąca-miękka.
Wymieszaj pomidory, cukinię, włoską przyprawę i sól czosnkową. Przykryć i gotować 3 do 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cukinia będzie miękka.
Wymieszaj tortellini. Gotować 2 do 3 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż gorące.