Torta de Pastores (kolumbijskie ciasto z serem i puddingiem ryżowym)
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 336 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 147 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz queso blanco, jajka, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Torta de Dulce de Coco (kolumbijski Pudding kokosowy), Torta de Quesito con Bocadillo (kolumbijski świeży ser i ciasto z guawy), oraz Torta de Choclo (kolumbijskie ciasto kukurydziane) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°. Lekko posmaruj dużą patelnię do pieczenia.
Odcedzić rodzynki i umieścić w dużej misce.
Dodaj wszystkie pozostałe składniki i dobrze wymieszać, aż dobrze połączone.
Wlać mieszaninę do przygotowanej patelni i piec przez około 25 do 30 minut.
Przenieś patelnię do stojaka z drutu i pozostaw do ostygnięcia na około 15 minut, a następnie zwolnij boki patelni i przesuń ciasto na talerz do serwowania.
Podawać na ciepło lub na zimno.