Tort Z Serem Jogurtowym
Ten przepis sprawia, że 32 porcje z 42 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka pieprzu, soli morskiej, szałwii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Truskawkowy Tort Jogurtowy, Elegancki Tort Serowy, oraz Tort Z Serem Ananasowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść durszlak w dużej misce. Durszlak liniowy z 4 warstwami gaznicy, umożliwiający rozciąganie się gaznicy na zewnętrznych krawędziach.
Łyżka jogurtu do durszlaka. Przykryć luźno folią; przechowywać w lodówce przez 12 godzin. Łyżka jogurtowego sera do średniej miski i wyrzucić płyn. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 3 godziny.
Czosnek i pozostałe składniki połączyć w małej misce.
Połowę sera jogurtowego umieścić w misce do serwowania; rozprowadzić połową mieszanki ziół. Powtórz z pozostałą mieszaniną sera i ziół. Przykryć i przechowywać w lodówce torte co najmniej 12 godzin i do 1 tygodnia.
Podawać w temperaturze pokojowej.