Tort Z Przyprawami Butterscotch

Tort Z Przyprawami Butterscotch
Tort przyprawowy Butterscotch jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 10 porcjami. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 382 kalorie. Sprawdza się jako deser w bardzo przystępnej cenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, jajka, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 19%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Toffi Tort Jabłkowy, Ciasto orzechowo-jabłkowe z szybkim sosem maślanym, oraz Tort dyniowy z lukrem toffi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 10 calowy patelnia Bundt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce do mieszania, połączyć Spice cake, butterscotch pudding mix, jajka, woda i olej. Ubić mikserem elektrycznym przez 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Budyń Masełkowy MixBudyń Masełkowy Mix
WodaWoda
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Wlać do przygotowanej patelni Bundt i piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C), przez 55 do 60 minut, lub aż testy ciasto wykonane. Pozostawić ciasto do ostygnięcia 15 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn