Tort z czerwonego aksamitu z lukrem kokosowo-serowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj czerwonego aksamitu z lukrem kokosowo-twarogowym. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 382 kalorie, 6G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, sodę oczyszczoną, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Tort z czerwonego aksamitu z lukrem kokosowo-serowym, Czerwone aksamitne babeczki z lukrem kokosowym i serem śmietankowym, oraz Tort z czerwonego aksamitu z lukrem serowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Tłucz masło ze średnią prędkością za pomocą wytrzymałego elektrycznego miksera stojącego, aż będzie lekkie i puszyste. Stopniowo dodawać cukier, ubijając aż do wymieszania.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Dodaj barwnik spożywczy i wanilię, ubijając aż do wymieszania.
Mąkę ubić razem z 4 kolejnymi składnikami; dodać do mieszanki masła na przemian z maślanką, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Łyżka ciasto na 4 smarowane i mąki 8-calowe okrągłe patelnie ciasto.
Piec wszystkie patelnie w tym samym czasie, z 2 patelnie na górnym stojaku i 2 patelnie na Dolnym stojaku, w 350 przez 10 minut; obracać Patelnie i piec 10 do 12 minut lub do drewnianego pick wstawiony w środku wychodzi czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut.
Wyjąć z patelni do stojaków z drutu i całkowicie ostudzić (około 1 godziny).
Rozłóż około 1 szklanki lukier kokosowo-serowy między warstwami ciasta; rozłóż pozostały lukier na wierzchu i bokach ciasta.