Tort wyborczy: dotyk amerykańskiej historii kulinarnej

Tort wyborczy: dotyk amerykańskiej historii kulinarnej
Tort wyborczy: dotyk amerykańskiej historii kulinarnej to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 653 kalorie, 12g białka, oraz 26g tłuszczu. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest ona dostarczana przez odżywioną kuchnię. Mieszanka śliwek, wina, maślanki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 922 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tort wyborczy: dotyk amerykańskiej historii kulinarnej, American Cakes-Historia truskawkowego ciasta, oraz Tort Wyborczy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz cztery i pół szklanki mąki orkiszowej lub miękkiej białej mąki pszennej z jedną i jedną czwartą szklanki kwaśnego mleka i jedną czwartą szklanki bąbelkowego zakwasu startowego, aż powstanie gęste ciasto przypominające teksturę i konsystencję ciasta chlebowego. Uformuj ciasto w okrągłą kulkę, umieść je w misce i pozostaw, przykryte, w temperaturze pokojowej przez osiem do dwunastu godzin.Po tym, jak ciasto odpoczywa przez osiem do dwunastu godzin, ubić pół funta masła, jedną i jedną czwartą szklanki nierafinowanego cukru trzcinowego,jedną czwartą szklanki czarnej melasy razem z jedną łyżką białego wina i dwiema łyżkami brandy. Gdy mieszanina masła, cukru, melasy i likieru zostanie dokładnie połączona i puszysta, wymieszaj z dwoma ubitymi jajkami.Ubij masło, cukier i mieszaninę jaj z ciasta, dodając jedną łyżkę mielonego cynamonu, jedną łyżkę mielonej kolendry, pół łyżeczki mielonego ziela angielskiego, pół łyżeczki mielonej gałki muszkatołowej i pół łyżeczki nierafinowanej soli morskiej do mieszaniny, aż ciasto będzie przypominało grube ciasto, a następnie złóż suszone owoce.Rozgrzej piekarnik do 375 stopni Fahrenheita, umożliwiając wyrośnięcie ciasta do podwojenia luzem, podczas gdy piekarnik nagrzewa się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przystawka Do ZakwasuPrzystawka Do Zakwasu
Kolendra MielonaKolendra Mielona
Ziele Angielskie MieloneZiele Angielskie Mielone
Cynamon MielonyCynamon Mielony
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Suszone OwoceSuszone Owoce
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Mleko KwaśneMleko Kwaśne
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)
OrkiszOrkisz
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Piec ciasto w piekarniku nagrzanym do 375 stopni Fahrenheita przez około czterdzieści pięć minut do jednej godziny lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
3
Podawać z dużą ilością masła i kuflem twardego cydru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cydr TwardyCydr Twardy
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn