Tort weselny pokryty fondantem z malinami i czekoladą

Tort weselny pokryty fondantem z malinami i czekoladą
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 807 kalorii. Ten przepis służy 50 i kosztuje $5.4 za porcję. 16 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim Ślub wydarzenie. Mieszanka słodko-gorzkich batoników, serek kremowy marki philadelphia, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 godzin i 57 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tort weselny pokryty fondantem z malinami i czekoladą, Pyszne Ciasteczka Cukrowe Pokryte Kremówką, oraz Czekoladowy SOS budyniowy z ciastem i malinami dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 57 m.
Porcje50
Ocena Zdrowia24
Magazyn