Tort S ' mores
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta s ' mores. Jedna porcja zawiera 429 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka okruchów krakersów graham, woda, krem marshmallow i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tort S ' mores, S ' Mores Mug Cake, oraz Tort S ' mores dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Smar lub spray dno tylko 13x9-calowy patelni. W dużej misce, ubić ciasto mix, cracker okruchy, woda, śmietana, olej i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu.
Rezerwa 1/4 szklanki gorącej polewy. Upuść pozostałą gorącą polewę krówką przez obfite łyżki stołowe losowo w 12 do 14 kopców na ciasto na patelni.
Piec 40 do 46 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Uruchom nóż wokół boku patelni poluzować ciasto. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W średniej misce wymieszaj krem z pianki i lukrem. Ciasto mrozowe z polewą z pianki. Upuść małe dollops reserved hot fudge polewa losowo na lukier. Zawirować polewa przez lukier z nożem do marmurkowego projektu. Przechowywać luźno przykryte.