Tort pistacjowy III
Pistacjowe ciasto III może być tylko deser szukasz. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 299 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Mieszanka ekstraktu migdałowego, jaja, barwniki spożywcze i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 17%. Spróbuj Ciasto Pistacjowe, Tort pistacjowy III, oraz Ciasto Pistacjowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 10-calowa patelnia rurowa.
W dużej misce wymieszać razem ciasto wymieszać i pudding wymieszać. Zrób studnię w środku i wlej jajka, wodę, olej, ekstrakt migdałowy i zielony barwnik spożywczy. Zmiksuj składniki, a następnie ubijaj przez 2 minuty ze średnią prędkością.
Wlać do przygotowanej 10-calowej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 50-55 minut lub do momentu, gdy ciasto lekko naciśnie. Schłodzić na patelni 15 minut. Obróć się na stojak z drutu i całkowicie ostudź.