Tort Mardi Gras King

Tort Mardi Gras King
Mardi Gras Król ciasto może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis deser. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to kreolskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 30 minut. Mieszanka mielonego cynamonu, cukru, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Mardi Gras King cake Cupcakes: pasuje do króla i królowej, Tort Mardi Gras King, oraz Tort Mardi Gras King.

Instrukcje

1
Mleko oparzone, zdjąć z ognia i wymieszać w 1/4 szklanki masła. Pozostawić mieszaninę do ostygnięcia do temperatury pokojowej. W dużej misce rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie z 1 łyżką białego cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
MasłoMasło
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Odstawić, aż kremowy, o 10 protokół.
3
Gdy mieszanina drożdży pęcznieje, dodaj schłodzoną mieszaninę mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
DrożdżeDrożdże
MlekoMleko
4
Ubić jajka. Wymieszać z pozostałym białym cukrem, solą i gałką muszkatołową. Ubić mąkę do mieszanki mleka/jaj 1 szklanka na raz. Gdy ciasto się połączy, odwróć je na lekko posypaną mąką powierzchnię i zagniataj, aż będzie gładkie i elastyczne, około 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Lekko naoliwić dużą miskę, umieścić ciasto w misce i obrócić, aby pokryć olejem. Przykryć wilgotną szmatką lub folią i odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi objętość, około 2 godzin. Po wyrośnięciu dziurkujemy i dzielimy ciasto na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
PunchPunch
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmaruj 2 arkusze ciastek lub linię papierem pergaminowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
1
Połącz brązowy cukier, zmielony cynamon, posiekane orzechy pekan, 1/2 szklanki mąki i 1/2 szklanki rodzynek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon MielonyCynamon Mielony
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
Brązowy CukierBrązowy Cukier
RodzynkiRodzynki
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
2
Wlać 1/2 szklanki roztopionego masła na mieszaninę cynamonu i wymieszać do kruchości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
MasłoMasło
3
Rozwałkuj połówki ciasta na duże prostokąty (około 10 x 16 cali).
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
4
Posypać ciasto równomiernie nadzieniem i zwinąć każdą połowę szczelnie jak galaretkę, zaczynając od szerokiej strony. Połącz końce każdej rolki, tworząc 2 Owalne pierścienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
5
Umieść każdy pierścień na przygotowanym arkuszu ciastek. Nożyczkami wykonaj cięcia 1/3 drogi przez pierścienie w odstępach 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
6
Niech wzrosną w ciepłym miejscu, aż podwoi się rozmiar, o 45 minut.
7
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut. Popchnij lalkę na dno tortu. Mrozić na ciepło z cukrem cukierniczym zmieszanym z 1 do 2 łyżkami wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn